NOKIOS
Norsk konferanse for IKT i offentlig sektor
Meny
Søk
Større tekst
Normal tekst
Påmeldingen åpner 1. juni

Send inn programforslag presentasjoner Video fra NOKIOS

Velkommen til NOKIOS

Norsk konferanse for IKT i offentlig sektor arrangeres i Trondheim 31. oktober – 2. november 2017.

Programrådet hadde programworkshop 8. - 10. mars 2017, der planen for årets program ble lagt. Rådet takker alle som har sendt inn programforslag til årets konferanse. Alle vil få en skriftlig tilbakemelding dersom bidraget blir tatt inn i programmet. Årets hovedtema er 'Det digitale kappløpet'. Program og påmelding legges ut på nettsiden 1. juni 2017.

Møteplassen NOKIOS er åpen for alle aktører innen offentlig sektor. Vi jobber hvert år for å skape en inspirasjonsrik og aktuell konferanse for statlige etater, fylker, kommuner, forskningsinstitusjoner og leverandører. Målet med NOKIOS er å skape en nettverksarena for utvikling av en helhetlig offentlig sektor. En rekke sentrale aktører bidrar til å skape NOKIOS.

Gjennom foredrag, diskusjoner, utstillinger, demonstrasjoner og møter kan deltagerne bidra og la seg påvirke og inspirere. Det blir presentasjon av politiske synspunkter, erfaringer, tekniske muligheter, forskningsresultater og debatter. Som deltaker kan du plukke ut det som er mest relevant for deg for å få et så godt utbytte som mulig av konferansen. Kom og diskuter felles utfordringer og problemer. NOKIOS - Norsk konferanse for IKT i offentlig sektor støttes av Norges forskningsråd.

Se jubileumsfilmen fra 2016

Fyrlyktprisen 2016

Fyrlyktprisen logo
Foto: Terje Trobe
Vi gratulerer vinner av OSDF's Fyrlyktpris 2016: Nedre Eiker Kommune ved Rune Bratlie. Prisen ble delt ut av Statsråd Jan Tore Sanner i åpningsplenum på årets NOKIOS.
 
Les om finalistene her.

 

Noen av de du møtte på NOKIOS 2016:

Thomas Seltzer Jan Tore Sanner Hulda Holtvedt Torgeir Waterhouse Trine Lind Jørgen Holstad Engelsen og Synne Sørbøe elever på Grønn innovasjon

 

Hvorfor delta på NOKIOS? Vi har spurt deltakerne, hør hva de svarte:


Samarbeidspartnere

NOKIOS

Norsk konferanse for IKT i offentlig sektor (NOKIOS) er en møteplass for alle aktører som kan bidra til bedre og mer effektive offentlige tjenester i Norge ved god bruk av IKT. Dette er en faglig sterke konferanse - programrådet som planlegger og utvikler konferansen består av representanter fra tre universiteter, offentlige etater og leverandører.

Kontakt

Prosjektleder

Eli Vinogradoff
e-post:
eli.vinogradoff@ntnu.no
tlf: 73 59 00 62
mobil: 91 89 72 76

Sekretariat

e-post:
nokios@videre.ntnu.no

 
Faks: 73 59 51 50

Postadresse

NOKIOS
NTNU VIDERE, Høgskoleveien 12, 7491 Trondheim

Sosiale media

twitter facebook flickr

Nyhetsbrev

twitter